Sittszállítás - Lomtalanítás Budapesten konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás konténer nélkül
Hulladékszállítás tehergépjárművel és rakodással

Sittszállítás Budapesten

Zsákos sittszállítás rakodással – Nem konténer

Akár már 367 Ft / zsák-tól

Sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén. Cégünk vezető szolgáltatása, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás, amit immáron több évtizede végzünk, és nyugodtan állíthatjuk, hogy ezen szolgáltatási terület, egyik meghatározó szereplőjévé sikerült fejlődnünk az idők folyamán. Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással nem foglalkozunk, hanem egy teljesen más alternatívát kínálunk partnereink részére a sitt elszállítás területén.

Egy olyan innovatív megoldást kínálunk megrendelőink részére, ami akár komplexen átfogja a sittszállítás egész folyamatát A-tól Z-ig. Természetesen nem lehet határozottan állástfoglalni egyik sittszállítási folyamat mellet sem, mert helyzete válogatja, hogy éppen a konténeres sittszállítás lenne-e számunkra a megfelelő választás, vagy a tehergépjárművel és kézi rakodással történő zsákos sittszállítás.

Zsákos sittszállítás rakodással
Sittszállítás teherautóval és rakodással Budapest egész területén
Platós sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén - Nem konténer

Zsákos sittszállítás vs. Konténeres sittszállítás – Pro és Kontra

Munkáink túlnyomó többsége Budapest belvárosában van, ami nem véletlen. Szemben a konténeres sittszállítással, nálunk nem kell foglalkozni a területfoglalási engedélyek beszerzésével, mivel a 3.5 tonna össztömegű tehergépjárműveinkkel, Budapest szinte minden utcájába engedélykötelezettség nélkül behajthatunk.

Ez máris egy óriási előny a konténeres sittszállítással szemben, mivel itt már rögtön egy felesleges és jelentős frusztrációtól kíméljük meg magunkat. Természetesen nem csak ezért éri meg Önnek tehergépjárműves sittszállítást rendelni, hanem mert kisebb mennyiség esetében még akkor sem kerül többe a sitt, lom, egyéb nem veszélyes hulladék elszállítása, ha a rakodást is cégünk végzi.

Fontos megjegyezni, hogy alapáraink az udvari és a földszinti rakodást tartalmazzák, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben. Természetesen vállaljuk az építési törmelék, lom, vagy bármely egyéb nem veszélyes hulladék pincéből vagy emeletekről történő kitermelését (ez cégünk legnagyobb erőssége), de ezt a folyamatot órabérben végezzük. Már az elején említettük, hogy akár komplexen vállaljuk a sittszállítás egész folyamatát, ami akár már a sitt bezsákolását is magában foglalja. Amennyiben megrendelőink úgy kérik, egészen az építési törmelék bezsákolásával kezdve, az emeletről vagy pincéből történő kitermelésen át, az elszállításig, mindent megoldunk Ön helyett.

Egy olyan kényelmes és időtakarékos megoldás, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás, lomtalanítás, hogy számos helyen teljesen felváltotta a konténeres sittszállítást. A kézi rakodással történő zsákos sittszállítás már 11.000 Ft-os alapártól rendelhető, ami 30 db normálisan félig rakott és maximum 30 kilogrammra töltött inert építési törmelék elszállítását foglalja magában.

Alapáraink az emeletről vagy pincéből történő sitt vagy lom kitermelését nem foglalja magában, valamint a sitt bezsákolását sem, viszont tartalmazza az udvari vagy földszinti rakodást a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben, valamint még a hulladéklerakási díjat is magába foglalja.

Tehát az alap sittszállítás (inert sitt – sima építési törmelék) már 367 Ft / Zsák-tól elérhető

Lomtalanítás tehergépjárművel és rakodással - Tici Transport
Hulladékszállítás Budapest egész területén tehergépjárművel
Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül

És nézzünk egy példát arra is, hogy mikor éri meg jobban, a konténeres sittszállítás megrendelése…

Tegyük fel, hogy Ön egy peremkerületben lakik, családiházas övezetben, ahol nincsen jelentősebb autós forgalom, és a sittszállítás helyszíne könnyen megközelíthető. Mivel az ilyen helyekre általában gond nélkül kihelyezhető sittes konténer ezért természetesen ez is egy jó alternatíva lehet az Ön számára.

Itt amit érdemes figyelembe venni, az a mennyiség. Mivel ha csak 1-2 köbméternyi sitt elszállításáról van szó, akkor a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás még ilyenkor is jobb alternatíva a konténeres sittszállításnál. Viszont amennyiben az elszállítandó sitt vagy lom mennyisége jelentős, tegyük fel hogy 10 köbméter, és nem kell komoly távon kitermelni a felgyülemlett hulladékot, és még segítsége is van, akkor a konténeres sittszállítás lehet a jobb alternatíva.

Röviden összefoglalva: Amennyiben egy könnyen megközelíthető helyen lakik, ahol a konténer kihelyezése nem probléma, és a sitt mennyisége meghaladja az 5 köbmétert, és ennek a mennyiségnek a kitermelését is gond nélkül meg tudják oldani, abban az esetben mi is jobbnak látjuk a konténer megrendelését. Viszont ha nincs kapacitása a felgyülemlett építési hulladék kitermelésére, abban az esetben jövünk mi a képbe, és megoldjuk a ránk bízott sittszállítási feladatot.

Cégünk rendelkezésére állnak olyan tárgyi eszközök, ami a piacon egyedülállóak, és még olyan helyről is rutinból megoldjuk a sitt kitermelését, ahonnan előttünk 3-ból 3 sittszállítással foglalkozó cég azonnal visszafordul. Ezt annak tükrében állítjuk, hogy heti szinten kapunk visszajelzést partnereink részéről, hogy nem mi vagyunk az elsők akiket a helyszínre hívtak, de rajtunk kívül mindenki visszafordult, amikor megtekintették, hogy honnan is kellene kitermelni a sittet, és mi pedig gond nélkül megoldottuk.

Ezek a visszajelzések mindig jól esnek, hiszen az elmúlt évtizedekben is mindig arra törekedtünk, hogy a folyamatos innovatív és előremutató megoldásainknak köszönhetően, mindig a piacunk éllovasai között legyünk, és ennek a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, vigyünk egy kis nyugalmat partnereink életébe, amennyiben ránk bízzák a sitt elszállítását. Mára pedig sikerült elérnünk, hogy a sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos megrendeléseink több mint 80%-át a visszatérő partnereink teszik ki. Úgy gondoljuk, hogy ez egy olyan visszajelzés munkánk minőségét illetően, ami továbbra is azt erősíti bennünk, hogy egy cég hosszútávú fennmaradását kizárólagosan az elégedett ügyfélkör biztosíthatja.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Sittszállítás konténer nélkül és rakodással Budapesten
Zsákos sittszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással
Sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.

Sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos szolgáltatási területeink:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál