Sittszállítás Megrendelése

Zsákos sittszállítás – Lomtalanítás – Hulladék elszállítás

Rendelje meg a sittszállítást vagy lomtalanítást gyorsan és egyszerűen, akár azonnal:

Tel.: 06703032553

Tel.: 06301518140

Email: ticitransport@gmail.com

Sittszállítás és Lomtalanítás megrendelése, gyorsan és egyszerűen.

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Küldjön üzenetet részünkre, vagy kérjen visszahívást:

10 + 10 =

Sitt és Lom elszállítás, konténer nélkül

Sittszállítás rakodással tehergépjárművel
Lomtalanítás Budapesten Tici Transport
Zsákos sittszállítás tehergépjárművel

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Sitt és Lom elszállítással kapcsolatos Gyakori Kérdések

Melyek a fő vállalási területeink zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatban?

Központunk Budapesten van, ebből adódóan munkáink túlnyomó többsége a fővároshoz köt minket, de számos Pest megyei településen is napi szinten végzünk építési törmelék elszállítást. A teljesség igénye nélkül, azon települések névsora, ahol szinte naponta dolgozunk: Budaörs, Diósd, Érd, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál

Sittszállítás megrendelése esetében, az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapesten belül érvényes?

Igen, kizárólagosan Budapesten belül érvényes a díjmentes kiszállás, minden lomtalanítással és sittszállítással kapcsolatos munka esetében. Pest megyei települések esetében, minimális kiszállási díjat számolunk.

Konténeres sittszállítással abszolút nem foglalkozunk?

Kizárólagosan, teherautóval és kézi rakodással történő zsákos sittszállítással, lomtalanítással és építési törmelék elszállítással foglalkozunk, magyarán konténer kihelyezése nem történik, a sitt elszállításának folyamata alatt. A teherautóval történő sittszállítás, sok esetben egy sokkal kényelmesebb és praktikusabb alternatívát jelent, a konténeres sittszállításhoz képest.

Ami még jelentős érv szokott lenni, a teherautós (platós) sittszállítás esetében, hogy kis mennyiségű sitt elszállítása esetében (pl.: 2-3 köbméter), még akkor sem kerül többe a konténeres sittszállításhoz viszonyítva, ha a rakodást is cégünk végzi. Egyszóval, mi egy komplex sittszállítási folyamatot kínálunk partnereink részére, kezdve akár a sitt bezsákolásával, kitermelésével és elszállításával végződően.

Sittszállítás megrendelése esetében, mit tartalmaz, a 11.000 Ft-os alapárunk?

Ez az ár, Budapesten belüli sittszállításra vonatkozik, és 1 köbméternyi inert (sima) építési hulladékot tartalmaz. 1 köbméter, zsákos sittszállítás esetében, 30 darab normálisan félig töltött (maximum 30 kg/zsák) zsáknyi sittet jelent. Nagyon fontos mind a két kitétel, hogy a zsákok ne legyen jobban megtöltve mint félig, és maximum 30 kilogrammra töltve.

Egyrészt így szállíthatóak biztonságosan, szakadás mentesen, másrészt pedig így lett kiszámolva az 1 köbméter. Alapáraink a sitt bezsákolását nem tartalmazzák, valamint maximum a tehergépjármű 20 méteres körzetétől számítva, udvari vagy földszinti sitt kihordása van benne az alapárunkba. Természetesen mint azt már fentebb leírtuk, vállaljuk a sittes zsákok betöltését is, valamint a sitt, lom, egyéb nem veszélyes hulladék kitermelését pincéből vagy emeletről egyaránt. 

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Platós sittszállítás és hulladék elszállítás Budapesten - Tici Transport
Hulladékszállítás Budapest egész területén tehergépjárművel
építési törmelék elszállítás Budapest egész területén konténer nélkül

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport