Szakszerűen és Villámgyorsan

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Mi vigyázunk az idejére!

Lom elszállítás teherautóval és rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

Vállalunk lakossági és céges megrendelőink részére, teljes körű lomtalanítást, sittszállítást, egyéb nem veszélyes hulladék és építési törmelék elszállítását. Fontos, hogy mi nem konténer kihelyezésével dolgozunk, hanem az elvitetni kívánt sittet vagy lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is mi végezzük. 

Központunk Budapesten van, de napi szinten dolgozunk számos Pest megyei településen, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, stb…

Munkatársaink egytől-egyig megbízható és kipróbált szakemberek, kivétel nélkül komoly tapasztalattal rendelkeznek a sittszállítás és lomtalanítás területén. A felgyülemlett hulladékok kitermeléséhez használt egyedülálló technikai felszereléseinknek köszönhetően, számunkra nincs megoldhatatlan feladat!

Lom elszállítás szakszerűen és villámgyorsan - Tici Transport

Lomtalanítás Garanciával

Hogy Önnek a sok kacat ne okozzon több fejfájást, bízza profikra a Lomtalanítást

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Lomtalanítást vállalunk egész Budapesten és Pest megye számos településén, konténer kihelyezése nélkül.
Fontos megjegyezni, hogy cégünk a lomtalanítást, tehergépjárművekkel és kézi rakodással végzi. Konténeres lomtalanítással nem foglalkozunk.
Fontos: Cégünk a sittszállítást, lomtalanítást konténer kihelyezése nélkül végzi. Ha lomtalanítás, akkor Koncz 2004 Bt.

Nálunk nincsenek rejtett költségek

Lomtalanítással kapcsolatos kiegészítő információk…

Legyen szó lomok, régi bútorok, heverők, kanapék, szekrények, vagy ingatlan vásárlás vagy eladás következményeként szükségessé vált hagyatéki lomtalanításról, ránk garantáltan számíthat. Konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett hulladékot kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik.

Fontos megemlíteni, hogy pontosan a nehezebben megközelíthető helyekről történő hulladék kitermelése jelenti cégünk egyik legnagyobb erősségét, ugyanis rendelkezésünkre állnak olyan technikai eszközök a lomtalanítás területén, melyek teljesen egyedi fejlesztésűek. Ezen technikai innovációnak köszönhetően, a lomtalanításra vagy sittszállításra fordított időt, jelentősen le tudjuk rövidíteni, még egy hasonlóan profi lomtalanító céghez képest is.

Ebből adódóan, mondjuk egy nagyobb kaliberű lomtalanítást nézve (átlag 6 órás munka 4 embernek), le tudjuk csökkenteni akár 3 órára is. Nagyon nem mindegy, hogy 3 vagy 6 órai munkadíjat fizet ki a megrendelő, mert ez 4 ember esetében, már súlyos többletköltséget jelentene.

Ezért könnyen előfordulhat, hogy az elsőnek kedvezőnek tűnő árajánlat elfogadása lesz majd a legdrágább, ugyanis a nem megfelelő technikai eszközök használata könnyen egy „olcsó húsnak híg a leve szituációt eredményezhet”, és a munkaidő akár a 2-3-szorosa is lehet annak, mintha valóban egy profi lomtalanító céget bízna meg, akik megfelelő technikai eszközökkel, szakértő emberekkel és kiemelkedő rutinnal érkezik a helyszínre.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban vagy az agglomerációban megrendelt lomtalanítást, sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni, mintha Ön a fővárostól távolabb lakna.

És miért lehet jobb Önnek a teherautóval és kézi rakodással történő lomtalanítás, mintha konténert rendelne?

Például azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mivel munkatársaink elvégzik akár a rakodás egész folyamatát. Viszont ami még ennél is csábítóbb lehet, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, a teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás, mintha konténer lerakását kérné, és még területfoglalási engedély beszerzésére sincs szükség.

Lomtalanítás Villámgyorsan

Terep rendezés és lomtalanítás konténer kihelyezése nélkül
Lomtalanítás teherautóval konténer nélkül
Lom elszállítás rakodással pincétől a padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Közel 12 köbméternyi lomot és minden egyéb hulladékot szállítottak tőlem el a srácok, és mindezt úgy hogy egy szűk pincéből kellett felhordani. Nagy élmény volt látni, hogy milyen összeszokottan és profin dolgoztak. Köszönöm a rugalmas és határozott hozzáállásukat! Ajánlom!

Puskás Tamás

Villanyszerelő

Vegyünk egy példát lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatban…

Ön a fővárosban lakik és lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és informál minket az elszállítandó hulladék mennyiségéről és helyéről, valamint még 1-2 fontos kérdést tisztázunk előzetesen. Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt vagy lom elszállítással kapcsolatosan.

Ez az ár viszont minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, mert telefonon keresztül vagy email címre küldött képek alapján nem lehet 100% pontossággal megállapítani, hogy mennyi pontosan az elszállítandó hulladék mennyisége, de ami nagyon fontos, hogy minden felmerülő költséget előre tisztázunk.

Sokan értelemszerűen, nem tudják pontosan megmondani az elvitetni kívánt hulladék, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebbet mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos hulladék szállítás esetében, hogy 30 db normálisan, maximum félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Azért ezt vettük példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sitt és lom elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy munkatársaink zsákolják be Önöknek az elvitetni kívánt sittet vagy lomot, de a hulladékok zsákokba töltése nem minden esetben szükséges.

Korrekt árak és Tiszta munkavégzés

Hulladék kitermelés és elszállítás Budapesten - Tici Transport
Lom elszállítás Budapesten tehergépjárművel és rakodással
Lomtalanítás egyedülálló technikai felszerelésekkel

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Gyakori kérdések lomtalanítással kapcsolatban

Mennyivel a szállítás végleges időpontja előtt rendeljem meg a lomtalanítást?

Mivel pontosan tudjuk, hogy a lomtalanítást megrendelő partnereink, sok esetben időkényszerben vannak a felgyülemlett lomok és kacatok elszállíttatásával kapcsolatosan, ezért sok esetben még a megrendelés napján történő lom elszállítást is tudunk vállalni.

Ami még ökölszabályként elmondható, hogy 2-3 napos határidővel szinte 100% hogy eltudjuk vállalni a felgyülemlett hulladékok elszállítását, mivel cégünk több teherautóval is dolgozik, és tudatosan figyelünk arra, hogy 1-2 teherautó mindig legyen szabad a sürgős szállítások lebonyolítására.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi lom elszállítás alapdíja?

Vegyünk egy példát: Tegyük fel, hogy Önnek van 30 zsáknyi elszállítandó vegyes hulladéka (lom, zöld hulladék, fa, stb…)

Zsákos hulladékszállítás esetében, 1 köbméternek, 30 darab normálisan MAXIMUM félig töltött sittes zsáknyi hulladék felel meg. A felgyülemlett és elszállításra váró lomot vagy egyéb hulladékot, nem minden esetben kell zsákokba tölteni, csak ha az adott helyzet ezt megkívánja.

A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással és lomtalanítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk a megadott címre minden munkára.

Lényeges szempont, a sitt vagy lom kitermelése esetében, hogy rendelkezésünkre állnak olyan egyedülálló technikai felszerelések, amelyekkel a lomtalanítás időtartamát jelentősen csökkenteni tudjuk, ezáltal megrendelőink részére nem csak időt takarítunk meg, de anyagilag is sokkal jobban járnak.

Alapáraink kizárólagosan, a teherautótól számított 20 méteres körzeten belüli rakodást tartalmazzák, földszinti vagy udvari kihordásra vonatkozóan. Emeletről vagy pincéből történő hulladék kitermelésre rakodási díjat számolunk.

Budapest egész területén kiszállásunk INGYENES, valamint alapáraink tartalmazzák a hulladék lerakásának a díját is.

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet

Sitt és Lom elszállítás - Tici Transport
Törmelék elszállítás Budapesten konténer nélkül
Hulladék elszállítás kisteherautóval és rakodással

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Mely területek cégünk fő szolgáltatási területei lomtalanítás esetében?

Egyértelműen a főváros, mivel cégünk telephelye is Budapesten van, de napi szinten dolgozunk a fővárosi agglomerációban is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Diósd, Taksony, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, stb…

Lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert szinte lehetetlen kihelyezni, vagy a Budai oldal hegyes-völgyes szűk utcái is ide sorolható, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk, és minden olyan szűk utcába beférünk, ahová például egy normál méretű személyautó befér.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek, lomtalanítással és sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténer megrendelése egy jobb választás lehet. Teherautóinkkal gond nélkül tudunk közlekedni a belvárosban is, és ha minket hív, akkor még területfoglalási engedélyre sincsen szükség..

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk sittszállítást vagy lomtalanítást, hanem bármely főváros környéki településen is, ahol éppen szükség van a szaktudásunkra. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatosan keressen minket bizalommal, a weboldalunkon található elérhetőségeken!

Lomtalanítás? Sittszállítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!

Lomtalanítással, sittszállítással, építési törmelék szállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület(Ferencváros), X.kerület(Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk lomtalanítást (Kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál