Sittszállítás és Lomtalanítás

Sitt és Lom elszállítás – Konténer kihelyezése nélkül

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: A jelenlegi időszakban továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk, ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében, és minden szükséges biztonsági intézkedést betartunk!

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Mi nem csak nagy szavakkal dobálózunk. Ha minket választ, akkor az itt leírtakat be is bizonyítjuk!

Ha sittszállítás akkor Tici Transport

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet

Hulladékszállítás Budapest egész területén
Lomtalanítás kézi rakodással és tehergépjárművel
Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül egész Budapesten

Mi vigyázunk az idejére

Ha minket választ akkor…

Nem kell attól tartania, hogy a munkafolyamat elhúzódik.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megbeszéltek szerint fog történni a munkavégzés.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megfelelő helyre fog kerülni az elszállított hulladék.

Nem kell attól tartania, hogy munkatársaink nem a maximális odafigyeléssel fogják elvégezni a munkát.

Nem kell attól tartania, hogy egyéb olyan nem várt költségek lesznek, amik előzetesen nem lettek egyeztetve.

Sittszállítás teherautóval Budapesten, konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport

Rejtett költségek nélkül

Cégünk fő profilja a teherautóval és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, hulladékszállítás, lomtalanítás. Szolgáltatásaink elérhetőek Budapest egész területén és Pest megye számos településén egyaránt, mint például: Budaörs, Törökbálint, Gyál, Szigetszentmiklós, Érd, Szigethalom, Vecsés, Dunaharaszti, stb…

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ebből adódóan a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia ügyfeleinknek. Az elszállítandó hulladékért 3.5 tonnás teherautóval megyünk, éppen ezért gond nélkül közlekedhetünk a főváros egész területén, beleértve a belváros szűk utcáit is, vagy az egész budai régiót.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes hulladék elszállítással kapcsolatos munkáinkat kedvezőbb áron tudjuk vállalni, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna, mivel Budapest egész területén a kiszállási díjunk INGYENES.

Fontos: A bezsákolt sittet, építési hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és természetesen az elszállítandó hulladék rakodását is munkatársaink végzik. Előzetesen egyeztetve akár elvégezzük a felgyülemlett sitt vagy lom bezsákolását is, amennyiben erre igény van ügyfeleink részéről és egyáltalán szükséges. Számos olyan helyzet előfordulhat, amikor az elszállítandó hulladékok zsákokba töltésére egyáltalán nincsen szükség. 

Budapesten INGYENES kiszállás

Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén, kézi rakodással és teherautóval.
Sittszállító cég Budapesten és Pest megyében. Bízza a sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást, profikra - Tici Transport
Zsákos sitt elszállítása Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy cégünk nem foglalkozik konténeres sittszállítással - Tici Transport

Garantált megoldásokat szállítunk

Számos céggel dolgoztam már együtt, sittszállítással kapcsolatosan, vannak jobb és rosszabb tapasztalataim a múltból. Viszont olyan magasfokú szakértelmet és korrektséget, mint amit a Tici Transport képvisel, még sehol sem tapasztaltam.

Erdei András

Építészmérnök

  • Budapesten nincsen kiszállási díj
  • Nem kell területfoglalási engedély
  • Akár azonnal megyünk
  • Kedvező árak
  • Időtakarékos megoldások
  • Kiemelkedő szakértelem
  • Komplex sittszállítás A-tól Z-ig
  • Rakodás + Szállítás

%

Visszatérő partnerek aránya

Egyedülálló technikai felszerelésekkel

Miért jobb sok esetben a teherautóval és kézi rakodással történő hulladékszállítás, mint a konténeres sittszállítás?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mivel munkatársaink elvégzik Önök helyett a rakodást is, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell beszereznie! Nem azt állítjuk hogy minden esetben az általunk kínált megoldás jobb mintha konténert rendelne, de nagyon sok esetben kézenfekvőbb, és van hogy elkerülhetetlen. 

Egyedülálló technikai felszereléseinknek köszönhetően könnyedén megoldjuk az elszállítandó sitt vagy lom kitermelését nehezen megközelíthető helyekről is, mint például pincékből vagy lift nélküli csigalépcsős belvárosi társasházakból egyaránt. Mondhatni hogy pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége!

Fontos: Budapesten belül szinte minden utcában engedélykötelezettség nélkül közlekedhetünk 3.5 tonnás tehergépjárműveinkkel, ezáltal rugalmasan és gyorsan meg tudjuk oldani a ránk bízott hulladékszállítással kapcsolatos feladatokat.

Ami másnak lehetetlen, számunkra csak napi rutin

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan…

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra vagy lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és informál minket az elszállítandó hulladék mennyiségével és helyével kapcsolatban, valamint 1-2 fontos kérdést még tisztázunk előzetesen.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sitt vagy lom elszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költséget természetesen előre egyeztetünk.

Sok ügyfelünk értelemszerűen nem tudja pontosan megmondani az elvitetni kívánt hulladék mennyiség köbméterben számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás esetében, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt zsáknyi sitt jelent 1 köbmétert.

Fontos: Azért ezt vettük példának, mert a legtöbb megrendelésünk,  zsákos sitt és lom elszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy munkatársaink zsákolják be Önöknek az elszállítandó hulladékot, de számos olyan eset előfordulhat, amikor a felgyülemlett sitt vagy lom bezsákolására egyáltalán nincs szükség.

Teherautóval és Rakodással

Ügyfeleink mondták rólunk

Sittszállítás vélemények
lomtalanítás vélemények
konténer rendelés vélemények

Konténer kihelyezése nélkül

Gyakori kérdések sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatban

Mennyivel a tervezett időpont előtt rendeljem meg a sittszállítást vagy lomtalanítást?

Az elszállítandó sitt vagy lom pontos mennyiségét általában csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető is.

Ezért sok esetben tudunk vállalni akár a megrendelés napján történő hulladékszállítást, mert több teherautóval dolgozunk és fel vagyunk készülve, akár a megrendelés napján történő szállításokra is. Amit viszont biztosan mondhatunk, hogy a megrendeléstől számított 2-3 napon belül mindig tudunk szabad időpontot biztosítani partnereink részére.

Fontos: Amennyiben minket választ az elvitetni kívánt hulladéka elszállítására, biztos lehet benne, hogy semmiféle rejtett költség nem fog felszámolásra kerülni, kizárólagosan csak az, amiben előzetesen megegyezett cégünkkel. Valamint nem kell attól tartania, hogy az elszállított hulladéka nem a megfelelő helyre kerül, mert sajnos számos negatív példát említettek ügyfeleink, korábbi tapasztalataikból.

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás vagy lomtalanítás alapdíja?

A bemutatkozóban már szó volt róla, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítással foglalkozik, tehát 3.5 tonna maximális össztömegű teherautóval érkezünk, minden hulladékszállítással kapcsolatos munkára.

Alapáraink tartalmazzák a földszinti illetve az udvarról történő hulladék kitermelést, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzeten belül, tehát ezen esetekben rakodási díj NEM kerül felszámításra. Rakodási díjat kizárólag az emeletről illetve pincéből történő sitt vagy lom kitermelésekor számolunk, valamint abban az esetben, ha nem lehet az adott cím közelében leparkolni, és a parkolási helyünk, valamint a kitermelendő hulladék között, több mint 20 méteres távolság van.

A felgyülemlett törmelék esetleges bezsákolását szintén nem tartalmazzák alapáraink. Amennyiben ez szükséges, és ügyfelünk nem végezte el az elszállítandó hulladék zsákokba töltését, ekkor ezen munkafolyamra szintén rakodási díjat számolunk.

Áraink természetesen tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is!

Építési törmelék szállítás Budapest és Pest megye számos településén. Fontos: Nem konténeres sittszállítással foglalkozik cégünk.
Sittszállítás, lomtalanítás, egyéb nem veszélyes hulladék elszállítás, tehergépjárművel és kézi rakodással. Tici Transport - Az Ön megbízható partnere a sittszállításban.
Sittszállítás és lomtalanítás teherautóval és kézi rakodással Budapesten és Pest megye számos településén.

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Sittszállítás vagy lomtalanítás megrendelése esetében, mikor térhetnek el áraink, a feltüntetett alapdíjainktól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, vas, gipszkarton, üveg, fa, stb.) alapáraink magasabbak, mint az inert hulladék elszállításánál (tiszta építési törmelék), mivel a vegyes hulladéknak magasabb a lerakási díja.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt hulladékot, abban az esetben alapárainkra rakodási díjat számolunk. Az elszállítandó sittet vagy lomot, nem minden esetben kell zsákokba tölteni, mert előfordulhatnak olyan helyzetek is, amikor erre abszolút nincsen szükség.

Emeletről vagy pincéből történő hulladék kitermeléskor minden esetben rakodási díjat számolunk, mivel alapáraink kizárólagosan a földszinti vagy udvari rakodást tartalmazzák, a tehergépjármű 20 méteres körzetétől számítva.

Fontos: Nagyobb munkák esetében az előzetes helyszíni megtekintést szoktuk javasolni ügyfeleinknek, hogy minél pontosabb árajánlatot tudjunk adni. Ezen szolgáltatásunkat teljesen ingyenesen biztosítjuk minden partnerünk részére. Akkor sem kell kifizetni a munka felmérésével kapcsolatos költségeinket, ha nem minket választ a munka elvégzésére.

Mely területeken vállalunk elsősorban sitt és lom elszállítást?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van. A sittszállítással, zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat túlnyomórészben a főváros belső kerületeiben vagy a budai régióban végezzük, ahol mondjuk a konténer kihelyezése körülményesebb, de kisteherautókkal minden fennakadás nélkül közlekedhetünk, ráadásul még területfoglalási engedély beszerzésére sincs szüksége, a minket választó ügyfeleknek.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém rakodási körülmények állnak fenn, de pontosan ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat gond nélkül megoldjuk.

Alapjában véve egy sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen előfordulhatnak olyan helyzetek is, ahol a konténeres sittszállítás egy jobb alternatíva lehet.

Fontos: Nem csak Budapesten belül vállalunk teherautóval és kézi rakodással történő hulladékszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Gyál, Vecsés, Dunaharaszti, stb.

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal!

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport a nyerő választás!

Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással
Lomtalanítás egész Budapesten és Pest megye számos településén

Zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, stb.