Hulladékszállítás Budapest egész területén
Lomtalanítás kézi rakodással és tehergépjárművel
Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül egész Budapesten

Sittszállítás

Sittszállítás és Lomtalanítás – Konténer nélkül

 Zsákos Sittszállítás a legjobb árakon

Mi vigyázunk az idejére – Akár azonnal megyünk

Cégünk fő profilja a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás, zsákos sittszállítás, szemétszállítás, lomtalanítás, amit elsősorban Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt végzünk, mint például: Budaörs, Törökbálint, Gyál, Szigetszentmiklós, Érd, Szigethalom, Vecsés, Dunaharaszti, stb…

Legyen szó bárminemű építési törmelék elszállításáról, lomról, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk bármikor számíthat.  Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, ezért területfoglalási engedély kéréssel sem kell bajlódniuk, mert tehergépjárműveinkel szinte bárhova gond nélkül be tudunk menni.

A bezsákolt sittet, építési hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el, és természetesen kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt építési törmeléket, a tehergépjárműre. Előzetesen egyeztetve mi is elvégezzük a sitt bezsákolását, és ebben az esetben Önnek, ezzel a dologgal sem kell már bajlódnia. 

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosban esedékes zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni budapesti megrendelőink részére, mintha Ön a fővároson kívül eső területeken lakna.

Meglepetések helyett menjen biztosra! Mi vigyázunk az idejére!

Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén, kézi rakodással és tehergépjárművel. Tici Transport (Koncz 2004 Bt.)
Sittszállító cég Budapesten és Pest megyében. Bízza a sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást, profikra - Tici Transport (Koncz 2004 bt.)
Zsákos sitt elszállítása Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy cégünk nem foglalkozik konténeres sittszállítással - Tici Transport

Számos céggel dolgoztam már együtt, sittszállítással kapcsolatosan, vannak jobb és rosszabb tapasztalataim a múltból. Viszont olyan magasfokú szakértelmet és korrektséget, mint amit a Tici Transport képvisel, még sehol sem tapasztaltam.

Erdei András

Építészmérnök

  • Budapesten nincsen kiszállási díj
  • Nem kell területfoglalási engedély
  • Akár azonnal megyünk
  • Kedvező árak
  • Időtakarékos megoldások
  • Több mint 30 éves szakértelem
  • Komplex sittszállítás A-tól Z-ig
  • Rakodás + Szállítás

%

Visszatérő partnerek aránya

És miért jobb Önnek sok esetben a zsákos sittszállítás, mint a konténeres sittszállítás?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munkának ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné, ráadásul még területfoglalási engedélyt sem kell kérnie! Nem azt állítjuk hogy minden esetben az általunk kínált megoldás jobb mintha konténert rendelne, de nagyon sok esetben kézenfekvőbb, és van hogy elkerülhetetlen. 

Mi Budapesten belül szinte minden utcába gond nélkül behajthatunk, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárműveinkkel, és rugalmasan, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a ránk bízott sittszállítással kapcsolatos feladatokat.

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatosan…

 

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében az nem más mint, kb. 30 db normálisan félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert, maximum 30 kg-ra töltve/zsák.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk, lomtalanítással és zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Építési törmelék szállítás Budapest és Pest megye számos településén. Fontos: Nem konténeres sittszállítással foglalkozik cégünk.
Sittszállítás, lomtalanítás, egyéb nem veszélyes hulladék elszállítás, tehergépjárművel és kézi rakodással. Tici Transport - Az Ön megbízható partnere a sittszállításban.
Sittszállítás és lomtalanítás teherautóval és kézi rakodással Budapesten és Pest megye számos településén.

Gyakori kérdések sittszállítással kapcsolatban

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Értelem szerűen minél hamarabb… Viszont a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát…

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.

Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a hulladéklerakási díját is!

Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze:

(Kisteherautó + 1-2 fő rakodó + Hulladéklerakási díj)

 

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben áraink természetesen eltérnek az alapáraktól, mert a sitt bezsákolását, órabérben végezzük.

Szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a hulladékot, kollégáink megérkezéséig. Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.

Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.

Hívjon minket bizalommal! Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!

Sittszállítás konténer kihelyezése nélkül
Sittszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással
Lomtalanítás egész Budapesten és Pest megye számos településén

Zsákos sittszállítással, építési törmelék szállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál