Zsákos Sittszállítás

Sittszállítás – Lomtalanítás – Konténer nélkül

Zsákos sittszállítás már 300 Ft / zsák-tól rendelhető

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Mi vigyázunk az idejére!

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő sittszállítás és lomtalanítás területén.

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk!

Zsákos sittszállítás Budapesten - Tici Transport

Budapesten INGYENES kiszállás

Hulladékszállítás Budapesten
Sittszállítás megrendelése akár azonnal
Építési törmelék elszállítás Budapesten

Rejtett költségek nélkül

Ha minket választ akkor…

Nem kell attól tartania, hogy a munkafolyamat elhúzódik.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megbeszéltek szerint fog történni a munkavégzés.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megfelelő helyre fog kerülni az elszállított hulladék.

Nem kell attól tartania, hogy munkatársaink nem a maximális odafigyeléssel fogják elvégezni a munkát.

Nem kell attól tartania, hogy egyéb olyan nem várt költségek lesznek, amik előzetesen nem lettek egyeztetve.

Sittszállítás teherautóval Budapesten, konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport

Meglepetések helyett menjen biztosra

Zsákos sittszállítással kapcsolatos további információk…

Cégünk vállal teljes körű sittszállítást, zsákos sittszállítást, hulladékszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék vagy egyéb nem veszélyes hulladékok elszállításáról, ránk garantáltan számíthat. A sittszállítás és lomtalanítás területén szerzett kiemelkedő szakmai tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy Önnek a felgyülemlett hulladékok elszállítása minimális problémát se okozzon, és mindez a lehető legrövidebb idő alatt menjen végbe, amennyiben minket bíz meg a feladatra.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a felgyülemlett sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot, kisteherautóval szállítjuk el, és a rakodást is munkatársaink végzik. Amennyiben az elszállítandó hulladékok zsákokba töltése szükségszerű, abban az esetben természetesen a felgyülemlett építési törmelék vagy egyéb vegyes hulladékok zsákokba töltését is megoldjuk, viszont ezen szolgáltatásunkat alapáraink nem tartalmazzák..

Budapesti központunkból adódóan, a fővárosi zsákos sittszállítással, lomtalanítással és építőipari hulladék elszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest vagy közvetlen vonzáskörzetében történő megrendelés esetében, mintha Ön a fővárostól távolabb szeretne hulladékszállítást rendelni.

És miért lehet jobb Önnek, a teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás, mintha konténeres sittszállítást rendelne?

Például azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett akár a rakodás teljes folyamatát is, kezdve a hulladékok kitermelésével, emeletről, pincéből vagy nehezen megközelíthető helyekről. Ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, a teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás, még úgy sem, hogy a hulladék kitermelés teljes folyamatát ránk bízhatja, mintha konténer lerakását kérné.

Mivel a mi szolgáltatásunk esetében konténer kihelyezése nem történik, ezért még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mivel teherautóval megyünk a helyszínre, és a parkolásnál alig van szükségünk nagyobb helyre, mint egy személyautónak.

Ne bajlódjon olyan dolgokkal amit teljes egészében kiszervezhet, és a fennmaradó idejében foglalkozhat az Ön számára sokkal fontosabb dolgokkal is.

Nem probléma számunkra az sem, ha a felgyülemlett hulladékot nehezen megközelíthető helyről kell kitermelni, sőt! Pontosan ez cégünk egyik legnagyobb erőssége. Olyan egyedülálló technikai felszerelésekkel rendelkezünk a sitt és lom elszállítás területén, amikkel a hulladékok kitermelésének idejét, jelentősen csökkenteni tudjuk.

Siit és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Ügyfeleink mondták rólunk

Sittszállítás vélemények
Lomtalanítás vélemények
Zsákos sittszállítás vélemények

Teherautóval és Kézi rakodással

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással kapcsolatban…

Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és tájékoztat minket, hogy mennyi bezsákolt sittet vagy lomot kell elszállítani, valamint egyéb fontos tényezőket is tisztázunk előzetesen. Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt hulladékszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költséget előre egyeztetünk természetesen.

Sokan értelemszerűen, nem tudják előzetesen pontosan megmondani az elvitetni kívánt hulladék mennyiség köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy esetleg kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sitt és lom elszállítás esetében, hogy 30 db normálisan MAXIMUM félig megpakolt sittes zsák jelent 1 köbmétert.

Azért vettük példának a zsákos sitt és lom elszállítást, mivel megrendeléseink túlnyomó többsége, a bezsákolt hulladékok elszállításával kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a felgyülemlett sittet, építési törmeléket, lomot, és kérésre gond nélkül megoldjuk a felgyülemlett hulladékok kitermelését is, nehezen megközelíthető helyekről, mint például pince, padlás, vagy emeletről történő kitermelés.

Konténer kihelyezése nélkül

Lomtalanítás Budapest egész területén
Zsákos hulladékszállítás Budapesten teherautóval
Építési törmelék elszállítása Budapest egész területén tehergépjárművel

Garantált megoldásokat szállítunk

Gyakori kérdések zsákos sittszállítással kapcsolatban

Mennyivel a tervezett elszállítási időpont előtt érdemes megrendelni a zsákos sittszállítást?

Mivel az elszállítandó hulladék pontos mennyiséget csak a felújítási vagy bontási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető. Előfordulhat hogy tudjuk vállalni a megrendelés napján történő zsákos sitt elszállítását, de amit biztosan ígérni tudunk, hogy 2-3 napos határidővel számolva, mindenképpen tudunk időpontot biztosítani, a felgyülemlett hulladékok elszállítására.

Minden esetben zsákokba kell tölteni az elvitetni kívánt hulladékot?

Nem minden esetben kell zsákokba tölteni a felgyülemlett és elszállításra váró hulladékot, kizárólag csak akkor, ha ezt az adott helyzet megkívánja. Természetesen ha mellé tudunk állni teherautóval, akkor egyáltalán nem szükséges, viszont mondjuk ha az építési törmeléket emeletről kell kitermelnünk, akkor viszont elengedhetetlen. Értelemszerűen vannak olyan hulladékok, amiket a méretükből vagy a súlyukból adódóan egyáltalán nem is lehet zsákokba tölteni, ezért ezeket más rakodási módszerekkel termeljük ki.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi zsákos sittszállítás alapdíja?

Zsákos sittszállítás megrendelése esetében, 1 köbméternek 30 darab maximum félig töltött sittes zsáknyi hulladék számít. Alapdíjunk tartalmazza a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodási díjat is, földszinti vagy udvari kihordással, valamint az oldalon feltüntetett áraink tartalmazzák minden esetben a hulladéklerakási díjat is. Budapest egész területén nincs kiszállási díj.

Áraink tartalmazzák a Hulladéklerakási díjat is

Sittszállítás rakodással és teherautóval
Sittszállítás konténer nélkül egész Budapesten
Hulladékszállítás Budapest egész területén

Ami másnak lehetetlen, számunkra csak napi rutin

Zsákos sittszállítás megrendelése esetén mikor térhet el a vállalási ár, az oldalon feltüntetett alapárainktól?

Alapáraink a teherautótól számított 20 méteres körzetben történő rakodási díjat tartalmazzák, udvari vagy földszinti kitermelésre vonatkoznak. Amennyiben a felgyülemlett hulladék, emeletről vagy pincéből történő kitermelését ránk bízza, abban az esetben rakodási díjat számolunk, amely költség óradíjban kerül felszámításra.

Ha az elvitetni kívánt sitt vagy lom zsákokba töltését is ránk szeretné bízni, akkor abban az esetben szintén rakodási költség kerül felszámításra. Fontos tudni, hogy az elszállítandó sittet vagy lomot, nem minden esetben kell zsákokba tölteni, csak ha az adott helyzet mondjuk ezt megkívánja, például ha emeletről kell kitermelni az elszállítandó építési törmeléket, amit muszáj zsákokba tölteni.

Az ömlesztett sitt vagy egyéb szóródó anyag esetében (Ami nincsen zsákokba töltve) még akkor is rakodási díj kerül felszámításra, ha közvetlen mellé tudunk állni teherautóval, mivel az ömlesztett hulladék platóra lapátolása egy időigényes feladat tudni lenni. Példa: 3-4 köbméter kavicsos föld fellapátolása a teherautó platójára.

Minden olyan költséget, amit az alapáraink nem tartalmaznak, előre egyeztetjük ügyfeleinkkel, hogy ne érjen senkit meglepetés.

 

Mely területeken vállalunk zsákos sittszállítást?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van, de napi szinten dolgozunk az agglomerációban is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Érd, Diósd, Vecsés, Taksony, Dunaharaszti, Gyál, stb…

A sittszállítással, zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a konténeres autóval nehezebben megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire vagy a budai részekre, ahol mondjuk a konténer kihelyezése nagyon macerás lenne, de mi a kisteherautóinkkal engedélykötelezettség, és mindenféle fennakadás nélkül közlekedhetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni vagy nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, esetleg extrém rakodási körülmények állnak fenn, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás lehet a jobb választás. Amennyiben nem tudná eldönteni, hogy teherautós vagy konténeres sittszállítást rendeljen, nyugodtan keressen meg minket, és mi részrehajlás nélkül fogunk segítséget nyújtani, ebben a kérdésben.

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Zsákos sitt és lom elszállítás kézi rakodással és teherautóval Budapesten.
Zsákos hulladékszállítás Budapesten konténer nélkül
Zsákos sittszállítás konténer kihelyezése nélkül, teherautóval.

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor Tici Transport!

Zsákos sittszállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Taksony, Gyál, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, stb.