Lomtalanítás Budapest egész területén
Építési törmelék elszállítása Budapest egész területén tehergépjárművel

Zsákos Sittszállítás

Sittszállítás – Lomtalanítás – Nem konténer

Zsákos sittszállítás már 367 Ft / zsák-tól rendelhető

Cégünk vállal teljes körű sittszállítást, zsákos sittszállítást, hulladékszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb nem veszélyes hulladékról, ránk garantáltan számíthat. A sittszállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy Önnek a sitt elszállíttatása, minimális problémát se okozzon, és mindez a lehető legrövidebb idő alatt menjen végbe, amennyiben minket bíz meg a feladatra.

 

Fontos megjegyezni, hogy nem konténer lerakásával foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Igény esetén kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, sittet, egyéb hulladékot, és természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

 

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi zsákos sittszállítással, lomtalanítással és építőipari hulladékszállítással kapcsolatos munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest és vonzáskörzetében lakó személy részére, mintha Ön a fővárostól távolabb lakna.

És miért jobb ez Önnek, mintha konténeres sittszállítást rendelne?

Azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, alkalmazottaink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné!

Hulladékszállítás Budapesten
Sittszállítás megrendelése akár azonnal
Építési törmelék elszállítás Budapesten

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatban…

Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra, építési törmelék elszállítására lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi bezsákolt sittet, építési törmeléket kell elszállítani. Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy valamivel több is.

Sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva, 30-33 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Gyakori kérdések zsákos sittszállítással kapcsolatban

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Mivel a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát…

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.

 

Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a hulladéklerakás díját is!

Sittszállítás rakodással és teherautóval
Sittszállítás konténer nélkül egész Budapesten
Hulladékszállítás Budapest egész területén

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.

 Extrém rakodási körülmény esetén, cégünk kizárólag csak a rakodási óradíjat számolja fel, nincsen külön költség. Ezért szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a hulladékot (Földszint, Udvar), kollégáink megérkezéséig.

Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.

 

Mely területek cégünk fő vállalási területei a zsákos sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

“Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.”

Hívjon minket bizalommal! Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!

Zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál