Építési törmelék elszállítás

Teherautóval és kézi rakodással – Konténer nélkül

Gyorsaság – Megbízhatóság – Szakértelem

Mi vigyázunk az idejére!

Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban, a minket választó partnerek egy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát megtakaríthatnak, és a munkával járó stresszfaktort is minimálisra csökkenthetik.

Ezen célok elérése érdekében, egy maximálisan felkészült csapattal dolgozunk, és egyedileg gyártott technikai felszerelésekkel rendelkezünk, a teherautóval és kézi rakodással történő építési törmelék elszállítás területén.

Munkáinkra Garanciát vállalunk!

Építési törmelék elszállítás - Tici Transport

Budapesten INGYENES kiszállás

Lomtalanítás tehergépjárművel és rakodással
Építési törmelék elszállítás Budapesten és Pest megye számos településén
Zsákos sittszállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt

Rejtett költségek nélkül

Ha minket választ akkor…

Nem kell attól tartania, hogy a munkafolyamat elhúzódik.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megbeszéltek szerint fog történni a munkavégzés.

Nem kell attól tartania, hogy nem a megfelelő helyre fog kerülni az elszállított hulladék.

Nem kell attól tartania, hogy munkatársaink nem a maximális odafigyeléssel fogják elvégezni a munkát.

Nem kell attól tartania, hogy egyéb olyan nem várt költségek lesznek, amik előzetesen nem lettek egyeztetve.

Sittszállítás teherautóval Budapesten, konténer kihelyezése nélkül - Tici Transport

Meglepetések helyett menjen biztosra

És miért jobb sok esetben a teherautóval és kézi rakodással történő építési törmelék elszállítás, mintha konténert rendelne?

Többet között azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, munkatársaink elvégzik Önök helyett akár a rakodás teljes folyamatát, kezdve a hulladék kitermelésével, akár pincéből vagy padlásról.

Sok esetben a teherautóval és kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás, még akkor sem kerül többe a konténeres sittszállításhoz képest, ha a rakodást is ránk bízza. Önnek csak annyi dolga van, hogy felhív minket, és mi a hulladékszállítás teljes folyamatát megoldjuk.

Ráadásul még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, mivel az általunk kínált hulladékszállítási szolgáltatás esetében konténer kihelyezése nem történik, ezért nem csak egy kényelmesebb, de időtakarékosabb alternatívát kínálunk ügyfeleink részére a konténer rendelés helyett.

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Zsákos sittszállítás rakodással és tehergépjárművel. Cégünk központja Budapesten van, de Pest megye számos településén dolgozunk.
Építési törmelék elszállítás teherautóval Budapesten - Tici Transport
Fontos megjegyezni, hogy konténeres sittszállítással nem foglalkozunk. A sittszállítást, lomtalanítást kézi rakodással és tehergépjárművekkel végezzük.

Mi vigyázunk az idejére!

Vegyünk egy példát teherautóval és kézi rakodással történő, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan…

Ön a fővárosban lakik és falbontás utáni törmelék elszállításra lenne szüksége, és mondjuk 28 db sittes zsáknyi törmeléke gyűlt össze. Felhívja cégünket és informál minket, hogy mennyi sittet termeltek ki a munkálatok során, valamint egyéb fontos kérdéseket is tisztázunk.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat, a megrendelni kívánt bontási hulladék elszállításával kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, természetesen lehet akár kevesebb vagy több is, de minden felmerülő költség előzetesen tisztázásra kerül.

Értelemszerűen, sokan nem tudják megmondani laikusként, az elvitetni kívánt építési hulladék köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, hogy 30 db normálisan maximum félig megpakolt sittes zsáknyi törmelék számít 1 köbméternek.

Azért ezt vettük példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy munkatársaink zsákolják be a felgyülemlett és elszállításra váró sittet vagy lomot, viszont a hulladékok zsákokba töltését alapáraink nem tartalmazzák. A kitermelt és elszállítandó építési törmelék zsákokba töltését, valamint a pincéből és emeletről történő hulladék kitermelésére rakodási díjat számolunk.

Fontos megjegyezni, hogy pontosan a nehezen megközelíthető helyekről történő hulladék kitermelés cégünk legnagyobb erőssége! Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk a sittszállítás, lomtalanítás területén, valamint rendelkezésünkre állnak olyan technikai eszközök, amik a piacunkon egyedülálló, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a sitt vagy lom kitermelését, még egy ezen a téren rutinosnak számító csapathoz képest is, töredék idő alatt tudjuk elvégezni.

Ami másnak lehetetlen, számunkra csak napi rutin

Ügyfeleink mondták rólunk

Sitt elszállítás Budapesten és Pest megyében, konténer kihelyezése nélkül.
Építési törmelék elszállítás teherautóval konténer nélkül
Építési törmelék szállítás Budapesten és számos Pest megyei településen. Fontos: Cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik.

Munkáinkra GARANCIÁT vállalunk

Gyakori kérdések építési törmelék elszállítással kapcsolatban

Mennyivel a tervezett időpont előtt rendeljem meg az építési törmelék szállítást?

Mivel az elszállítandó építési törmelék pontos mennyiséget általában csak a bontási vagy felújítási munka végeztével tudják megmondani ügyfeleink, ami természetesen érthető, ezért sok esetben még a megrendelés napján történő sittszállítást is tudunk vállalni. Amit viszont biztosan ígérni tudunk, hogy 2-3 napos határidővel szinte 100% hogy tudunk szabad időpontot biztosítani a felgyülemlett hulladékok elszállítására, köszönhetően annak, hogy több teherautóval dolgozunk.

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi tiszta építési törmelék elszállításnak alapdíja?

Amennyiben az elszállítandó építési törmelék zsákokba van töltve, abban az esetben 1 köbméternek 30 darab maximum félig töltött sittes zsáknyi hulladék felel meg, tehát az 1 köbméterre vonatkozó alapáraink, maximum 30 zsák elszállítását tartalmazzák.

Továbbá tartalmazzák a rakodási díjat is, a teherautótól számított 20 méteres körzeten belül, udvari vagy földszinti kihordással. Emeletekről vagy pincéből történő építési törmelék kitermelésre, minden esetben rakodási díjat számolunk.  

Az elszállítandó törmeléket nem minden esetben kell zsákokba tölteni, például ha teherautóval közvetlen mellé tudunk állni, akkor nem feltétlen szükséges a sitt bezsákolása. Viszont az ömlesztett áru és az egyéb szóródóanyagok lapátolással történő platóra termelését alapáraink nem tartalmazzák.

Az oldalon feltüntetett áraink minden esetben tartalmazzák a hulladék lerakás díját is, valamint Budapest egész területén ingyenes a kiszállás.

Építési törmelék elszállítás megrendelésekor, mikor térhet el a vállalási ár, az oldalon feltüntetett alapárainktól?

Amennyiben az elszállításra váró építési törmeléket emeletről vagy pincéből kell kitermelni, vagy a teherautóval nem tudunk a felgyülemlett hulladék 20 méteres körzetében leparkolni, akkor minden képen rakodási díjat számolunk fel, még akkor is, ha egyébként az elszállítandó sitt vagy lom az udvaron vagy a földszinten van.

Amennyiben munkatársainkra bízza az elvitetni kívánt építési törmelék zsákokba töltését, abban az esetben rakodási költséget számolunk fel, mivel ezt a folyamatot cégünk óradíjban végzi. Mint azt már fentebb említettük az elszállítandó sittet vagy lomot, nem minden esetben kell zsákokba tölteni, csak ha azt az adott helyzet megkívánja, mint például az ömlesztett hulladék kitermelése esetében emeletről vagy pincéből.

Mely területek cégünk fő vállalási területei, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, központunk is Budapesten van, de napi szinten dolgozunk Pest megye számos településén is egyaránt, mint például: Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Biatorbágy, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, stb…

Az építési törmelék elszállítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a konténeres autóval nehezebben megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, vagy a budai régióra, amely területeken szintén gond nélkül tudunk közlekedni 3,5 tonna össztömegű kisteherautóinkkal, viszont egy konténeres autónak már problémát okozhat.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, esetleg extrém rakodási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek építési törmelék elszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás egy jobb alternatíva lehet. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is Budapest egész területén, és az építési törmelék kitermeléséhez gyártatott egyedülálló technikai felszereléseinkkel, a lehető legrövidebb idő alatt végzünk a felgyülemlett hulladékok elszállításával.

Garantált megoldásokat szállítunk

Sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás konténer kihelyezése nélkül. Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 bt.
Építési törmelék elszállítás, lomtalanítás Budapesten és Pest megyében, kézi rakodással. Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt.
Lomtalanítás, sittszállítás Budapesten és pest megye számos településén egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik.

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor Tici Transport

Építési törmelék elszállítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Taksony, Gyál