Hulladékelszállítás Budapesten tehergépjárművel és kézi rakodással
Sittszállítás konténer nélkül és tehergépjárművel kézi rakodással
Sittszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk

Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén

Zsákos sittszállítás már 367 Ft/Zsák-tól

Cégünk vállal teljes körű sittszállítást, zsákos sittszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb nem veszélyes hulladékról, szaktudásunkra bármikor számíthat.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Munkatársaink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt sittet, lomot, egyéb építési hulladékot, és természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti székhelyünkből adódóan, a fővárosi sittszállítási, lomtalanítási, hulladékszállítási munkáinkat sokkal kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest illetve Pest megyei lakos esetében, mintha Ön a fővárostól sokkal távolabb lakna.

Sitt és Lom kitermelés, pincétől a padlásig

Sittszállítás, lomtalanítás rakodással Budapesten és Pest megye számos településén.
Zsákos sittszállítás rakodással és tehergépjárművel. Fontos megjegyezni, hogy cégünk konténeres sittszállítással nem foglalkozik.
Sittszállítás és építési törmelék elszállítás kézi rakodással és tehergépjárművel Budapesten és pest megye számos településén.

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

És miért jobb Önnek, a rakodással és tehergépjárművel történő sittszállítás, lomtalanítás, mintha konténeres sittszállítást rendelne?

Például mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, mivel munkatársaink elvégzik Önök helyett a munkafolyamat ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy sok esetben semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné.

Vegyünk egy példát rakodással történő zsákos sittszállításra, építési törmelék elszállításra…

Ön a fővárosban lakik és sittszállításra, lomtalanításra lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi zsákos sittet, építési törmeléket kell elszállítani.
Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy több is.

Sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva, maximum 30 kg-ra töltve/zsák) jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a legtöbb megrendelésünk a zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is lehetőség, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, szemetet, egyéb hulladékot.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Mennyivel előtte rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Mivel az elvitetni kívánt, pontos mennyiséget csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás befejeztével fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk zsákos sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát…

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Lom elszállítás tehergépjárművekkel és kézi rakodással Budapesten és Pest megye számos településén. Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt.
Sitt és lom elszállítás Budapesten és pest megye számos településéről egyaránt. Fontos: nem konténer
Lomtalanítás rakodással és tehergépjárművel, konténer kihelyezése nélkül. Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt. Hívjon bizalommal

Garantált megoldásokat szállítunk

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sittszállítás 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 28 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden sittszállítás és lomtalanítással kapcsolatos munkára.

Alapáraink a teherautótól számított 20 méteres körzetben tartalmazzák az udvari vagy a földszinti rakodást. Az emeletről, pincéből történő sitt kitermelését, valamint a sitt bezsákolását alapáraink NEM tartalmazzák.

Ezen folyamatokat kizárólagosan órabérben végezzük, viszont itt megemlítenénk, hogy cégünknek ez az egyik legnagyobb erőssége. Olyan technikai felszerelésekkel és eszközökkel dolgozunk, ami nyugodtan állíthatjuk, hogy szakterületünkön egyedülálló, és olyan munkákat is gond nélkül elvégzünk, ahonnan mások visszafordulnak.

Áraink tartalmazzák, a hulladéklerakási díjat is

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000 Ft/köbméteres alapártól?

Vegyes hulladék esetében (lom, papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.

Amennyiben elvitetni kívánt sittet, lomot, építési törmeléket, munkatársainknak kell zsákokba tölteni, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, mivel ahogy már ezt fentebb leírtuk, ezen folyamatot órabérben végezzük, az elszállítandó hulladék mennyiséggel arányosan.

Szoktuk javasolni partnereink részére, amennyiben kivitelezhető, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a felgyülemlett hulladékot, kollégáink megérkezéséig, mert így akár jelentős költséget tudnak megtakarítani azáltal, ha nem tart olyan sokáig a sitt vagy lom kitermelése.

Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet

Mely területek cégünk fő vállalási területei a sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert rendelne, de természetesen bizonyos helyzetekben a konténeres sittszállítás a nyerő megoldás, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

Hívjon minket bizalommal! Ha sittszállítás, akkor Tici Transport!

Sittszállítás rakodással és tehergépjárművel
építési törmelék elszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással
Sittszállítás és lomtalanítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt

Rakodással és tehergépjárművel történő sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), II/a. rész (Pesthidegkút), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Árpádföld, Rákosszentmihály, Sashalom, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

 

Pest megyei települések, ahol rendszeresen végzünk sittszállítást, lomtalanítást (Minimális kiszállási díj van):

Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál